Bajnokok Ligája
Sz 18:45
Bajnokok Ligája
Sz 18:45
Bajnokok Ligája
Sz 21:00
Bajnokok Ligája
Sz 21:00
Bajnokok Ligája
Sz 21:00
A legfontosabb futballmeccsek ezen a heten hetfotol csutortokig.
A kozelgo merkozesek ezen a hetvegen pentektol vasarnapig.
Fontos jogi nyilatkozat  Nem támogatjuk vagy támogatjuk a webhelyet Hesgoal Alternatíva. Az élő közvetítések online nézésekor kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyi törvények és rendeletek szerint működik, és az eredeti riught tulajdonosok tartalmát fogyasztja.

Hesgoal: Egy jobb, legális alternatívát keresel? (2023)

Egy sokkal jobb, legális alternatívát mutatunk mint a Hesgoal foci oldal. Csekkolj le minket most Meg fogsz lepődni...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Utolso frissites: Szerda, 04.Oktober 2023
A szerző életrajza
Üdvözlöm. A nevem Nicole Sommer. Nagy futballrajongó vagyok, és sok kutatást végzek a foci tévében és online nézésének legegyszerűbb módjáról az egész világon.
Fontos jogi nyilatkozat  Nem támogatjuk vagy támogatjuk a webhelyet Hesgoal Alternatíva. Az élő közvetítések online nézésekor kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyi törvények és rendeletek szerint működik, és az eredeti riught tulajdonosok tartalmát fogyasztja.
Hesgoal offers free football streams and broadcasts other major sporting events globally. The site also has a great feature called a "Sportschat" where users can enjoy interactive messaging. They have 26million + total visits to date, with UK sports fans making up their biggest audience. The site has too many irrelevant ads.

Ingyenes futballfolyamok mindenkinek!

A Hesgoal egy olyan weboldal, amely ingyenes közvetítéseket és közvetítéseket kínál a főbb nemzetközi sporteseményekről. Az oldalnak van egy érdekes funkciója, a "Sportschat", ahol a felhasználók interaktív üzeneteket cserélhetnek. Az Egyesült Királyságból érkező 26 millió látogatóval az oldal eddig a leglátogatottabb. Bár ez az oldal túl sok irreleváns hirdetést tartalmaz a futballrajongók számára más oldalakhoz képest, mindig vannak alternatívák!

Érvek 1-től 5-ig: Élőben, könnyen, mindig, szabadon élvezheti a legjobb futballmeccseket

Nézze meg 2021 legjobb futballmeccseit anélkül, hogy órákig kellene várnia, és megállapítaná, hogy kedvenc csapata kikapott. Kövesse élőben a szezon összes mérkőzését a Hesgoal új streaming szolgáltatásával, amely ezen a nyáron lesz elérhető!
Tapasztalja meg a futball legjavát barátaival és családjával a Hesgoalban, amikor élőben nézi az összes Major League mérkőzést egy kivetítőn. A hideg italokkal, mint felfrissüléssel mindazok számára, akik akarnak, 18 órakor indítjuk el ezt a projektort, hogy legyen elég idő a kezdésig, hogy mindenki megkapja a pénzét!

Pro-Argument 6: Élő csevegés a felhasználókkal világszerte

A német futballrajongó soha nem lesz egyedül 2021-ben. A hesgoal felhasználókkal a világ minden tájáról élőben kapcsolatba léphet, és beszélgethet kedvenc sportjáról, sporthíreiről vagy csak szórakozásból! Sokáig tartott, de úgy tűnik, hogy a rajongók végre megkapják, amit akartak: egy olyan ajánlatot, amely annyira interaktivitással rendelkezik - különösen, ha még nem nézel meccseket -, ahol mindenkinek van valami érdekes mondanivalója. Csatlakozzon hozzánk ezen a portálon, ahol minden nap várjuk, hogy csapatunk megszerezze következő gólját.

Pro-Argument 7: Hírek a nemzetközi labdarúgó-bajnokságokról

A legfrissebb hírek a Bundesligáról, a nemzetközi futballsztárokról és még sok másról! Mi újság a francia bajnokságban? A párosítások sorsolása a BPL-kupában, amelyre most került sor. Mely klubok játszanak otthon vagy idegenben a következő szezonban - beleértve az angliai Manchester Unitedet is!

Contra 1. érve: Nem minden hír "hír"

Minden futballrajongónak tudnia kell, hogy a HesGoal a végső forrása mindennek, ami a Bundesligával kapcsolatos. A hírektől a videókig - itt megtalálja, amit keres! De ez a cikk hiányos lenne, ha nem említené meg az egyik legfontosabb funkciót is: az élő mérkőzéskövetést push értesítésekkel, hogy telefonjának soha többé ne legyen mentsége arra, hogy ne jöjjön el a játékokba.
Az örök molnárok és az újonnan érkezők, a múltból származnak a Säbener Straße-n. Természetesen 2014 szeptemberében élőben közvetítettek egy mérkőzést - de 2021-ben nem!

8. érvpárti: Mi folyik a motorsportban?

Miért kellene érdekelnie a 2021-es világbajnokságnak? Nos, először is Németországban fogják megtartani! És valami különlegeset terveztünk csak a futballrajongók számára. Az Európa-bajnokság idei kiadása fantasztikus volt, és tudom, hogy a kedvenc csapatomnak nincs mitől tartania, amikor idejön: "München minden esély ellenére - egy német álom valóra válik." A világbajnokság ezúttal is inspirált, mert most már még a motorsport élő közvetítései is élvezhetők a Hes Goal 21011-en, amelynek portálja megmutatja nekünk, hogy milyen gyorsak a Forma-1-es vagy Moto GP versenyek sikoltozó motorokkal és nyikorgó gumikkal Európa-szerte híres versenypályákról, mint például Spa Francorchamps (Belgium), Monza / Trentino stb.

9. érvpárti: Vettel ismét a vörös istennőben ül

2021-ben Sebastian Vettel örül szezonbeli második győzelmének a Ferrari magyarországi pilótájaként. A pirosra festett autókkal töltött évei 2015-től 2020-ig tartottak - és attól az első maranellói évtől kezdve van valami, amit hírértékűnek lehetne nevezni! BÓNUSZ: További nagyszerű tartalmat szeretne? Iratkozzon fel itt a motorsport inspirációval teli heti hírlevelemre, amely minden szerda reggel egyenesen a postaládájába kerül

Pro-Argument 10: A jó öreg Alonso-napok visszatértek

Fernando Alonso, a McLaren Forma-1-es bajnoka és a történelem egyik leghíresebb pilótája volt jelen ezen az eseményen. Mechanikai problémái voltak az időmérő során, ami végül a visszavonulásához vezetett a pályán, de mégis azt akarta, hogy a szurkolók Európa-szerte hallgassanak rá, mivel megsajnálták, amiért nem fejezte be a könnyűnek tűnő versenyt, annak ellenére, hogy még nem ért véget. Mivel a HesGoal eddig nem vesztett el egyetlen évet sem, feltételezem, hogy van néhány szép szó ezekben a sorokban, mivel minden más hiányzik, kivéve talán a büszke emlékeztetőket arra, hogy milyen jól csináltad, mielőtt a dolgok rosszul mentek volna, ahol mások talán feladták, vagy csak hagyták magukat eltűnni a semmibe - még nem hallottam semmit.

11. érvpárti: Bármikor szórakozhat a "Hírek" segítségével

A HesGoal egy izgalmas híroldal, ahol megtalálhatja a legfrissebb sporteredményeket, a közelgő játékokat és a kapcsolódó eseményeket. Információkat kínál mind a futballról, mind a motorsportról, például a Forma-1-ről! A felület számos lehetőséget kínál a felhasználóknak a cikkek különböző kategóriáinak böngészésére, beleértve az olyan szavakat, mint a "játék", vagy akár bizonyos dátumokat, amikor valami konkrétabbat keresnek, mint amit eredetileg a HesGolem szerkesztői tettek közzé - akik nem túl rosszak ahhoz, hogy mindezt 2021-ig várva úgyis kiadják...

Contra 2. érv: Az élő élvezet illegális

Készülj fel az idei futballnál és motorsportnál többre. Amikor a projektor 18 órakor bekapcsol, van öröm lelkiismeret-furdalás nélkül - de kockázat nélkül is!
Szerencsére a felhasználónak nem kell aggódnia a kvótahatárok túllépése miatt. Ha 18:00-kor élőben megy a labdarúgással, és a HesGoal-t streaming szolgáltatóként használja, akkor nem számít, hogy a törvényesség szürke területén vannak, mert korlátlan videofolyamokat kínálnak kiváló minőségben, előfizetések vagy egyéb díjak nélkül, alacsony költséggel!
Az Európai Bíróság éppen most döntött úgy, hogy tilos a futballmeccsek és filmek illegális folyamait nézni az interneten - ha valakiről bebizonyosodik, hogy ezt megtette a számítógépén.

Contra 3. érv: Csapdák leselkednek a hirdetésekben

A személyre szabott hirdetések egyre népszerűbbek. Azt állítják, hogy tudják, mit szeretsz és mit akarsz, de tényleg el tudsz izgulni, ha úgy gondolod, hogy a szexi ukrán nők ugyanúgy találkoznak Hamburgban, mint 18 órakor? Magadnak kell eldöntened, hogy megér-e egy próbát vagy sem! Kétség esetén - ami manapság elég gyakran előfordul, mivel az emberek egyre gyanakvóbbá válnak - hat óra után mindig csalódás következik be A személyre szabott hirdetések mögött meghúzódó ötlet első pillantásra hihetőnek tűnik: a vállalatok a közösségi média profilokból és más forrásokból származó ügyféladatokat (korábbi vásárlások) használják fel az ügyfelek preferenciáinak előrejelzésére, és SMS-ben értesítik őket, ha egy olyan termék elérhető online, amely kevesebb, mint X dollárba kerül, mint a legutóbbi közös vásárlás.)
De a hirdetési oszlopban vannak előfizetési csapdák és csábító előzetesek is, amelyek arra kérik Önt, hogy gyorsan töltsön le egy kodeket - amit akarnak. De ha az átverésük valamilyen okból működik, akkor itt jelenik meg reklámprogramok (és rosszindulatú programok), amelyek bosszantják Önt, vagy ami még rosszabb, arra késztetik őket, hogy alaphelyzetbe állítsák a számítógépet, hogy minden újra zökkenőmentesen fusson!

Végső tippünk

A HesGoal vegyes dolog. Pozitívum, hogy fizetés nélkül férhet hozzá az élő videóhoz, és hogy nem túl igényesek a funkciók vagy a felhasználói elvárások szempontjából - 18:00 határidő, és nincs más választása, mint szórakozni! A minőség időnként kissé gyenge, ezért vegye figyelembe, amit névértéken lát, mielőtt ezt az alkalmazást egyetlen videó alapján ítélné meg, amelyet rögzített vele
A tiszta ló lába a jogi helyzet. Tilos, de ha kockáztatni akarsz, és egynél több szálat akarsz leharapni, akkor menj előre, mert különben nagyon fárasztó lehet, ha az online kereséssel töltött idő után egy ideig semmi érdekes nem jelenik meg a hirdetésekben!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer igazi futballrajongó és az FC Arsenal és az 1.FC Köln hűséges támogatója. A németországi TuS Köln női aquadjában középcsatárként aktívan játssza önmagát. Szabadidejében sok időt tölt online, beleértve a futball streaming tér kutatását is. Kutatásai több online futballmagazinban is megjelentek.
Hesgoal: Egy jobb, legális alternatívát keresel? (2023).

Egy sokkal jobb, legális alternatívát mutatunk mint a Hesgoal foci oldal. Csekkolj le minket most Meg fogsz lepődni...

Rolunk     Felhasznalasi feltetelek     Lepjen kapcsolatba velunk