Bajnokok Ligája
Sz 18:45
Bajnokok Ligája
Sz 18:45
Bajnokok Ligája
Sz 21:00
Bajnokok Ligája
Sz 21:00
Bajnokok Ligája
Sz 21:00
A legfontosabb futballmeccsek ezen a heten hetfotol csutortokig.
A kozelgo merkozesek ezen a hetvegen pentektol vasarnapig.
Fontos jogi nyilatkozat  Nem támogatjuk vagy támogatjuk a webhelyet Pirlotv Alternatíva. Az élő közvetítések online nézésekor kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyi törvények és rendeletek szerint működik, és az eredeti riught tulajdonosok tartalmát fogyasztja.

Pirlotv: Egy jobb, legális alternatívát keresel? (2023)

Egy sokkal jobb, legális alternatívát mutatunk mint a Pirlotv foci oldal. Csekkolj le minket most Meg fogsz lepődni...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Utolso frissites: Szerda, 04.Oktober 2023
A szerző életrajza
Üdvözlöm. A nevem Nicole Sommer. Nagy futballrajongó vagyok, és sok kutatást végzek a foci tévében és online nézésének legegyszerűbb módjáról az egész világon.
Fontos jogi nyilatkozat  Nem támogatjuk vagy támogatjuk a webhelyet Pirlotv Alternatíva. Az élő közvetítések online nézésekor kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyi törvények és rendeletek szerint működik, és az eredeti riught tulajdonosok tartalmát fogyasztja.
Pirlotv.fr is a French-based website that offers live streaming sports, live TV, Pay Per View events for free. Pirlo TV is one of the most widely used online streaming sites. It has live videos but lacks images on the homepage. However, this site has problems though. It has problems and and said to be shut-down by authorities. Too many pop-up and irrelevant ads.

Bevezetés

Az ingyenes tartalmat kínáló sportoldalak közül a PirloTV az egyik leghíresebb: linkeket kínál a közvetített játékokhoz és sporteseményekhez, amelyek jelét online közvetítik. A PirloTV egy online platform, ahol megnézheti a legjobb sportversenyeket, a legjobb futballbajnokságokat és más sportágakat, például az NBA-t, a teniszt vagy a MotoGP-t.

Bemutatkozás 2

Napi listát nyújt azokról az eseményekről, amelyekhez egy külső oldalra kattintva hozzáférhet, ahol megtekintheti a játék közvetítését a nyelven és a megadott jellemzőkben. A streameket nem a szervereiken tárolják, így az üzleti modell alapvetően az, hogy pénzt szerezzenek a hirdetésekért, ami lelassítja az oldalt bizonyos linkeken.

Előny

Ha összefoglalót készítünk a PirloTV-ről, látni fogjuk, hogy ez az egyik legjobb oldal a futball online megtekintésére, ahol gyakorlatilag a világ összes bajnokságát, valamint az európai és dél-amerikai versenyeket nézheti meg. Nagyon könnyen érthető és használható felülettel rendelkezik, amely megjeleníti az élő játékokat és a kínált játékokat. Vannak hirdetések, mint minden hasonló webhelyen, de általában nem olyan tolakodóak vagy bosszantóak, mint más webhelyeken.

Előny 2

A PirloTV-n látható linkek köre minden mérkőzésre vagy sporteseményre átlagosan 5 körül van. A nagy horderejű sporteseményekkel, például a Bajnokok Ligája kieséses mérkőzéseivel zajló nagyobb eseményeken ezek ott megsokszorozhatók Ismeretes, hogy ezeknek az eseményeknek a többségét fizetési platformokon közvetítik, ami arra készteti a streaming oldalak üzemeltetőit, hogy jelentősen bővítsék kínálatukat, hogy rögzítsék azt a forgalmat, amely minden bizonnyal felhalmozódik a játék előtti és alatti percekben.

Előny 3

Több száz módja van arra, hogy kedvenc csapatát streamelje bármilyen internetkapcsolattal rendelkező mobileszközről. Több száz weboldal és alkalmazás létezik a futballmeccsek komplikációk nélküli megtekintésére, a Pirlo TV jó lehetőség. Ez az oldal az egyik legjobb, ahol ingyen nézhet focit online.

Hátrány

Az előugró ablakok nem sokak, de mindenképpen dühössé tehetnek minket egy rossz napon, ha csak egy kis testmozgást akarsz nézni. Most, ha a Pirlo TV-t számítógépről használja, akkor nem fog annyira szenvedni a felugró ablakoktól, de rosszabb lesz, ha a telefonjáról fér hozzá, mivel minden alkalommal, amikor ablakot szeretne, minden bizonnyal mást fog látni.

2. hátrány

Alacsony átviteli minőség. Az egyik fő oka annak, hogy miért nem ajánlott Pirlo TV-t telefonról nézni, a streaming rossz minősége. Ha sikerül elkerülnie a hirdetéseket, és gyorsan közbelép, hogy megnézze a játékot, akkor csalódott marad, mert hihetetlenül rossz minőségű.

Hátrány 3

A probléma az, hogy a streaming feldolgozása sem működik jól, különösen akkor, ha a telefont használják. A PirloTV csatornát a hatóságok a televíziós jogok megsértése miatt leállították, és úgy tűnik, hogy az Arenavision Tv szolgáltató már régóta nem tárol semmilyen élő videótartalmat ezen a weboldalon. A szerzői jogok hiányának megkerülése érdekében az indexeket nyilvánvalóan most olyan külső platformokon keresztül terjesztik, mint a Reddit és a Buffstreamz, amelyek szabadon hozzáférhetők, de a szabályozók továbbra is figyelemmel kísérik őket.
Bárki, aki megpróbál hozzáférni a portálok linkjeihez, súlyos büntetéseket is kockáztat. Annak ellenére, hogy a világ számos országában a helyi hatóságok és az élő labdarúgó-mérkőzések televíziós jogait birtokló nemzeti televíziók folyamatosan nyomást gyakorolnak rá, a PirloTV élő eseményközvetítési csatorna mindig új módszereket talál arra, hogy linkeket kínáljon azoknak a felhasználóknak, akik ingyen szeretnék nézni a mérkőzéseket.

Hátrány 4

A legtöbb élő esemény elérhető a portálon, de az elmúlt napok közvetítéseinek visszajátszása is.

Következtetések

Maga a PirloTV-hez való hozzáférés nem okoz visszafordíthatatlan károkat a látogatók számítógépében, táblagépében vagy telefonján, mivel csak élő futballmeccsekre vagy a már megtörtént események visszajátszására mutató linkeket biztosít. Bár a világ bármely eszközéről és különböző országaiból elérhető, az élő közvetítés egyes országokban blokkolva lehet.

Következtetések 2

Ami a felugró ablakokat illeti, az egyik portál, ahol a legkevésbé stresszes vagy, az az, amikor megnyomja a számos keresztet, hogy bezárja az eszköz képernyőjén megjelenő bosszantó ablakokat. A Pirlotv egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy ingyenesen nézzünk sportokat online.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer igazi futballrajongó és az FC Arsenal és az 1.FC Köln hűséges támogatója. A németországi TuS Köln női aquadjában középcsatárként aktívan játssza önmagát. Szabadidejében sok időt tölt online, beleértve a futball streaming tér kutatását is. Kutatásai több online futballmagazinban is megjelentek.
Pirlotv: Egy jobb, legális alternatívát keresel? (2023).

Egy sokkal jobb, legális alternatívát mutatunk mint a Pirlotv foci oldal. Csekkolj le minket most Meg fogsz lepődni...

Rolunk     Felhasznalasi feltetelek     Lepjen kapcsolatba velunk